Perhejumalanpalvelus

Perhejumalanpalvelus Seurakuntatalo

Kasteen lahja

Vietämme kastekirkkoa: kiitämme ja iloitsemme kasteestamme. Kaste- ja kummius teemavuoden avaus. Kunniavieraina paikalla viime vuonna kastetut seurakunnan jäsenet perheineen. Jumalanpalveluksen yhteydessä siunataan myös uudet kirkkovaltuutetut sekä seurakuntapastoripastori Juha Summala tehtäviinsä seurakunnassa. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja kirkkovaltuuston ensimmäinen kokous (joka sekin on kaikille avoin). Antti, Anna ja Sari.

Toivon säveliä - Leo Louhivaara

Vuoden 1989 tangoprinssin Leo Louhivaaran hengellisen musiikin konsertti Viitasaaren seurakuntatalolla. Iltateetarjoilu. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston kotimaan työlle.

Kymönkoski

Yhteisvastuuhiihto

Hiihdellään Mauri Kanasen ja Jarmo Raatikaisen ylläpitämillä laduilla Kymönkoskella Kalliojärven upeissa maisemissa. Parkkipaikat Rinteellä, Hämäläntie 356 ja Myllypurolla, Laamasentie 168. Nuotio Kalliojärven rannalla klo 13-15. Makkaraa, kahvia ym. tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Säävaraus. Järjestämässä myös reservinupseerit

Viitasaaren kirkko