Kiitosilta vapaaehtoisille

.

Tämä on ilta Sinulle, joka viime vuoden aikana olet tavalla tai toisella toiminut vapaaehtoistehtävissä seurakunnassa. Kiitoksena antamasti ajasta ja osaamisesta kutsumme sinut kevyelle aterialle klo 17 alkaen ja rentoon iltaohjelmaan tämän jälkeen noin klo18. Tervetuloa!

Toivon säveliä - Leo Louhivaara

Vuoden 1989 tangoprinssin Leo Louhivaaran hengellisen musiikin konsertti Viitasaaren seurakuntatalolla. Iltateetarjoilu. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston kotimaan työlle.
pe 22.3.2019 klo 9.00 - la 23.3.2019 klo 23.59

Kauppojen ovilla

YV-lipaskeräys

Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta. Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä, tänä vuonna erityisesti nuoria. Keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja.

Lummeniemi I:sen suunnitteluiltapäivä

Lummeniemi I:sen väki kokoontuu yhteiseen leiripalaveriin seurakuntatalon Pikkusaliin, Pappilantie 6.