Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Huomaa: tänään perhekerholla on jumppapäivä! Yläkertaan on tehty jumpparata ja varsinaista muuta perhekerhoa ei ole, vaan olet tervetullut jumppailemaan parin tunnin ajaksi seurakuntatalon yläkertaan omaan tahtiin!

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho

Lasten ja perheiden pääsiäishartaus

Hiljaisen viikon keskiviikon hartaus pääsiäisen tapahtumista