Perhemessu

Perhemessu Viitasaaren kirkko

Kummikirkko. Kaikki jumalanpalvelukset on tarkoitettu aivan kaikille. Tänään kutsumme mukaan erityisesti myös kummeja ja kummilapsia yhdessä. Kaikenikäisiä. Messun jälkeen päivä jatkuu hyvällä säällä Lummeniemessä yhteisvastuukeräyksen avaukseksi järjestettävällä talviriehalla, jossa ruokailu (vapaaehtoinen ruokaraha) ja monenlaista ulkopuuhaa, esim. avantouintia, tandemhiihtoa, norsupalloa yms. Huonolla säällä päivä jatkuu messun jälkeen seurakuntatalolla ruokailulla ja askartelupisteillä.

Kummien ja kummilasten sunnuntai - perinteiseen tapaan. Paikalla Summalan Jussi, Karjalaisen Anna, Syväsen Heidi ja kai sinäkin tulet? Jumalanpalveluksen jälkeen olemme kaikki tervemenneitä Lummeniemeen Yhtaisvastuuriehaan.
Tervetuloa!

pe 1.11.2019 klo 9.30 - pe 13.12.2019 klo 11.00

Eväsreppu

Eväsrepussa tarjolla aamupala mukavassa seurassa ja jaossa leipää ja muuta lahjoitusruokaa ja kirpparilta lahjoitustavaraa. Jaossa myös EU ruokaa.

Tampere

Kummiretki Tampereelle

Kummin ja lapsen yhteistä aikaa