YHTEISVASTUU TALVIRIEHA

YHTEISVASTUU TALVIRIEHA Lummeniemen leirikeskus

Yhteisvastuun talvirieha alkaa perhemessulla Viitasaaren kirkossa klo 10. Perhemessun jälkeen siirrymme Lummeniemen leirikeskukseen, jossa ruokailu (vapaaehtoinen maksu yhteisvastuun hyväksi) ja sen jälkeen toimintapisteitä kaikenikäisille! Osassa pieni maksu, jolla voit tukea yhteisvastuuteemaa!

HURJASTI ERILAISIA TOIMINTAPISTEITÄ:

NORSUPALLOA LUMIHANGESSA, LAKANALENTOPALLOA, TANDEMHIIHTOA, MÄENLASKUA, HIIHTOA, MOOTTORIKELKKAKYYTIÄ, HEVOSRATSASTUSTA, PULKKAKILPAILU, AVANTOUINTIA, MAKKARANPAISTOA, LÄMMINTÄ MEHUA, NARUNVETOA YM, YM.

KIMPPAKYYDIT LUMMENIEMEEN HYVÄ IDEA!
OTA OMA PULKKA MUKAAN!

MUKANA MYÖS:
JUSSI-HIIRI
 ANNA-PUPU
JAANA-LAMMAS
VIIVI-KOIRA

Ps. Säävaraus. Jos on kovasti pakkasta, tapahtuma siirretään seurakuntatalolle. Seuraa ilmoittelua!

Ylösnousseen kohtaaminen

Kaikille avoin aamupala

Kaikille avoin aamupala. Tule aloittamaan aamusi yhdessä syöden!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.