YHTEISVASTUU TALVIRIEHA

YHTEISVASTUU TALVIRIEHA Lummeniemen leirikeskus

Yhteisvastuun talvirieha alkaa perhemessulla Viitasaaren kirkossa klo 10. Perhemessun jälkeen siirrymme Lummeniemen leirikeskukseen, jossa ruokailu (vapaaehtoinen maksu yhteisvastuun hyväksi) ja sen jälkeen toimintapisteitä kaikenikäisille! Osassa pieni maksu, jolla voit tukea yhteisvastuuteemaa!

HURJASTI ERILAISIA TOIMINTAPISTEITÄ:

NORSUPALLOA LUMIHANGESSA, LAKANALENTOPALLOA, TANDEMHIIHTOA, MÄENLASKUA, HIIHTOA, MOOTTORIKELKKAKYYTIÄ, HEVOSRATSASTUSTA, PULKKAKILPAILU, AVANTOUINTIA, MAKKARANPAISTOA, LÄMMINTÄ MEHUA, NARUNVETOA YM, YM.

KIMPPAKYYDIT LUMMENIEMEEN HYVÄ IDEA!
OTA OMA PULKKA MUKAAN!

MUKANA MYÖS:
JUSSI-HIIRI
 ANNA-PUPU
JAANA-LAMMAS
VIIVI-KOIRA

Ps. Säävaraus. Jos on kovasti pakkasta, tapahtuma siirretään seurakuntatalolle. Seuraa ilmoittelua!

Rauhan hetki

Ota hetki itsellesi ja tule rauhoittumaan Anniina Palosen esittämän musiikin äärelle. Iltapalatarjoilu

Lähetysilta Rauhan merkeissä

Perinteinen lähetysilta vaihtuu täksi illaksi rauhan iltaan.

Viitasaaren kirkko

Viikkomessu

Lapuan hiippakunnan järjestämään koulutukseen liittyvä viikkomessu. Messuun kaikki saavat tulla.