Miekkarinteen perhekerho

Miekkarinteen perhekerho Miekkarinteen kerhotila

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Miekkarinteen perhekerho kokoontuu Miekkarinteen kerhohuoneella, Isoahontie 22.

Tarjolla on pientä aamupalaa, kahvia, hedelmiä ym.

Kerho on maksuton!

Yhteinen pieni ohjelmaosuus alkaa klo 10 ja tänään muistamme ystävää!

Pikkutaskun perhekerho

Vauvamuskari

Syksyn pop up -vauvamuskari saa keväistä jatkoa. Lämpimästi tervetuloa kaikki vauvat, äidit ja iskät muskariin seurakuntatalolle! Yhteisessä musisoinnissa mukana Anna ja Sari.

Myllärinpuiston kota

Kotakerho Miekkarinteen kodalla

Makkaranpaistoa ja ulkoilua kevään merkeissä