Yhteisvastuukonsertti

Yhteisvastuukonsertti Viitasaaren kirkko

Sellisti Hannu Kiisken ja pianisti Elina Pikkuhookanan iltakonsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräykseen lasten ja nuorten koulunkäynnin turvaamiseen Suomessa ja ulkomailla. Iltateetarjoilu konsertin jälkeen.

Sibelius-Akatemian sellonsoiton opettaja Hannu Kiiski ja pianisti Elina Pikkuhookana soittavat talvisen lauantai-illan kunniaksi hyväntekeväisyyskonsertin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu yhteisvastuulle. Iltateetä tarjolla konsertin jälkeen. Lämpimästi tervetuloa!

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Toivon säveliä - Leo Louhivaara

Vuoden 1989 tangoprinssin Leo Louhivaaran hengellisen musiikin konsertti Viitasaaren seurakuntatalolla. Iltateetarjoilu. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston kotimaan työlle.