Etelä-Pohjanmaan poliisikuoron konsertti

Viitasaaren kirkko

Kuoron kristillisisänmaallinen ohjelmisto sisältää tunnettujen mieskuorosovitusten ohella myös harvemmin kuultua mieskuoromusiikkia. Kuoroa johtaa Ilmajoen Musiikkiopiston emeritusrehtori Arto Risku. Säestyksistä vastaa dir. cant Risto Lehtinen. Seurakunnan tervehdyksen konserttiin tuo kirkkoherra Antti Hiltunen. Käsiohjelma 10 euroa, Tammenlehväveteraaneille ilmainen. Ohjelmatuotosta kuoro lahjoittaa 20 % Viitasaaren seurakunnan nuorisotyölle.

Kuoro aloittaa perinteisesti kaikkien poliisikuorojen tunnuskappaleella Lainvartija ja päättää Sibeliuksen Finlandia -hymniin. Väliin mahtuu mm.  Daavidin psalmin 23 mukaan tehty kappale Mun paimen Herra on, Paavon virsi ja Synnyinseutu Verdin oopperasta Nabucco.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat on perustettu vuonna 1985 ja on se maamme poliisikuoroista ainoa maakunnallinen. Kuoro pitää vuosittain 5-7 konserttia lähinnä omassa maakunnassa, mutta myös laajemmalti Helsinkiä ja Lappia myöten. Vuosien saatossa kuoro on tehnyt useita konserttimatkoja Eurooppaan ja kahdesti myös Yhdysvaltoihin. Konsertti Viitasaarella on kuoron ensimmäinen.

CUMINA-ryhmän konsertti

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.

Ilmari Pasasen pihapiiri, Ilmojärventie 271

Kymönkosken lähetysjuhlat

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietetään vähintään yhtä perinteisessä miljöössä, eli Pasasen Ilmarin pihapiirissä. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan!

Viitasaari Areena

Mikaveli:n konsertti Areenalla

Mikaveli on suomalaisen gospelin rap-musiikin vahvimpia esiintyjiä. Viitasaarella Mikaveli vierailee nyt toisen kerran.