Piispantarkastus, seurakuntaneuvottelu

Piispantarkastuksen yksi tärkeä osa on tämä kaikille avoin tilaisuus, missä käydään läpi seurakuntamme asioita: vahvuuksia ja heikkouksia. Kahvit jo klo 14.00. Tervetuloa.

.

CUMINA-ryhmän konsertti

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.

Ilmari Pasasen pihapiiri, Ilmojärventie 271

Kymönkosken lähetysjuhlat

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietetään vähintään yhtä perinteisessä miljöössä, eli Pasasen Ilmarin pihapiirissä. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan!

Irma Heikkisen pihapiiri, Aronniementie 694 E

Lähetyksen Nuotioilta Niinilahdella

Heikkisen Irma on jälleen kutsunut meidät kotiinsa aloittamaan lähetyksen syyskautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan!