Perhemessu

Viitasaaren kirkko

Piispanmessu

Rukous ja usko on jumalanpalveluksen aiheena. Viitasaaren seurakunnassa on erityinen ilon ja juhlan aihe viettää messua piispan kanssa ja johdolla. Simo Peuran kanssa messua toteuttamassa Juha Summala, Anna Karjalainen, Sari Toikkanen ja moni muu. Messun jälkeen pidetään kirkossa piispantarkastuksen päätöspuheevuorot ja sitten siirrymme seurakuntatalolle Yhteisvastuu -lounaalle.

Kaikille avoin aamupala

Kaikille avoin aamupala. Tule aloittamaan aamusi yhdessä syöden!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Rauhan hetki

Ota hetki itsellesi ja tule rauhoittumaan Anniina Palosen esittämän musiikin äärelle. Iltapalatarjoilu