Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa, Pappilantie 6.

Tarjolla on pientä aamupalaa Takataskunpuolella ja silloin kun yläkerrassa on seurakunnan yhteinen aamupala kaikille, osallistumme siihen.

Kerho on maksuton!

Yhteinen pieni ohjelmaosuus alkaa klo 10 ja tänään ohjelmassa on Kirkkomuskari klo 10 seurakuntatalon yläkerrassa.

HUOMAA! TÄNÄÄN SEURAKUNNAN YHTEINEN AAMUPALA YLÄKERRASSA KLO 7.30-10. Voitte vapaasti käydä siellä aamupalalla omaan tahtiin.

Pikkutaskun perhekerho

Vauvamuskari

Syksyn pop up -vauvamuskari saa keväistä jatkoa. Lämpimästi tervetuloa kaikki vauvat, äidit ja iskät muskariin seurakuntatalolle! Yhteisessä musisoinnissa mukana Anna ja Sari.

Myllärinpuiston kota

Kotakerho Miekkarinteen kodalla

Makkaranpaistoa ja ulkoilua kevään merkeissä