Toivon säveliä - Leo Louhivaara

Toivon säveliä - Leo Louhivaara Seurakuntatalo

Vuoden 1989 tangoprinssin Leo Louhivaaran hengellisen musiikin konsertti Viitasaaren seurakuntatalolla. Iltateetarjoilu. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston kotimaan työlle.

Koskettavia lauluja elävästä toivosta Jyväskyläläisen entisen tangoprinssin Leo Louhivaaran esittämänä. Illassa kerätään vapaaehtoinen kolehti Suomen Raamattuopiston tekemälle kotimaan työlle. Pientä tarjoilua konsertin päätteeksi. Tervetuloa hengähtämään arjen keskellä!

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Viitasaaren kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Sellisti Hannu Kiisken ja pianisti Elina Pikkuhookanan iltakonsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräykseen lasten ja nuorten koulunkäynnin turvaamiseen Suomessa ja ulkomailla. Iltateetarjoilu konsertin jälkeen.