Retki Keiteleen seurakuntaan

Keiteleen seurakuntatalo

Kevätretki kaikenikäisille Keiteleen seurakuntaan

Osallistumme Keiteleen seurakuntakerhoon, ohjelmaa, ruokailu, kahvia, arpoja. Käymme kirkossakin. Ilmoittautumiset viim. ke 27.3 mennessä kirkkoherranvirastoon p.014-33 4920 klo 9-13 tai ansa.litendahl@evl.fi. Ilmoita erityisruokavaliosta myös. Retken hinta 20e sis. ruokailun ja kyydin.

Lähtö klo 8.50 Kurkela-Koulunmäki- Vanhustentalojen pysäkki- klo 9 Matkahuolto.

Tarvittaessa Isoahon kautta.

Viitasaaren kirkko

Korotettu Herra.

Lohtuhuivien yhteisneulonta

Tule neulomaan yhdessä lohtuhuiveja. Lohtuhuivi on koko maahan levinnyt idea neuloa lämmöllä tehty huivi, jonka pappi antaa surevalle leskelle muistotilaisuudessa lohtua tuomaan.

CUMINA-ryhmän konsertti

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.