Majataloilta

Majataloilta Seurakuntatalo

Majataloilta pienen purtavan, sanan, rauhoittumisen ja Tikkasen Juhanin musiikin äärellä.

Majataloillassa on tilaa rauhoittua ja vetää henkeä Taivaan Isän hoidossa.

Ilta alkaa pienen iltapalan merkeissä.

Tämän kertaisessa Majataloillassamme musiikista vastaa nuoremman sukupolven trubaduuri Juhani Tikkanen.

Ota mukaasi rukousaiheesi, pyyntösi ja kiitoksesi - voit kertoa niistä yhdessä rukoiltavaksi, tai voit vain osallistua omassa rauhassa hiljentyen. Olet lämpimästi tervetullut juuri omana arvokkaana itsenäsi yhteiseen iltaamme.

Majataloillan ohjelman aikana Pikkusalissa on tarjolla lastenvahtipalvelu.

Kesäpäivän musiikkihetki

Viitasaaren tiekirkko soi kesäaikaan keskiviikkoisin klo 12. Musiikkihetkissä kuullaan pieniä lounaskonsertteja sekä välillä lauletaan yhteislauluja Anna-kanttorin tai kesäkanttori Hanna-Marian johdolla. Musiikkihetken jälkeen kahvit.