Lasten ja perheiden pääsiäishartaus

Lasten ja perheiden pääsiäishartaus Seurakuntatalo

Hiljaisen viikon keskiviikon hartaus pääsiäisen tapahtumista

Tervetuloa hiljentymään hetkeksi pääsiäisen sanoman äärelle. Lyhyt, puolen tunnin hartaus sopii erityisesti pienille lapsille. Sari Toikkanen, Anna Karjalainen ja Antti Hiltunen.

Lummeniemen leirikeskus

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho