Vauvamuskari

Vauvamuskari Seurakuntatalo

Syksyn pop up -vauvamuskari saa keväistä jatkoa. Lämpimästi tervetuloa kaikki vauvat, äidit ja iskät muskariin seurakuntatalolle! Yhteisessä musisoinnissa mukana Anna ja Sari.

"Räppää, täppää, vauva räppää. Pienet kädet yhteen täppää." Vauvamuskarissa tärkeintä on musiikin ja liikkeen kokeminen, varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen vanhemman kanssa, sekä musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Muskari sopii ihan jokaiselle, eikä laulu- tai soittotaitoa tarvita. Muskarihetken jälkeen pientä tarjoilua.

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Myllärinpuiston kota

Kotakerho Miekkarinteen kodalla

Makkaranpaistoa ja ulkoilua kevään merkeissä