Wappumatinea -kevyttä ja klassista kahvin kera

Viitasaaren vanha yhteiskoulu, puulukio

Hyväntekeväisyyskonsertti Yhteisvastuun hyväksi. Esiintyjinä Riitta Kotisara, Jukka Puustinen, Titta Huikari, Veli-Matti Linna, Jyrki Holm, Kaisamari Hiltunen, Marja Puustinen.

Hyväntekeväisyyskonsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseen.

Esiintyjät:

Jyrki Holm, laulu

Titta Huikari, laulu

Veli-Matti Linna, laulu

Marja Puustinen, laulu

Kaisamari Hiltunen, viulu

Jukka Puustinen, sello

Riitta Kotisara, piano

Lipun hinta 10€, sisältää ohjelman ja väliaikatarjoilun.

Tervetuloa kuuntelemaan kaunista musiikkia, nauttimaan herkulliset vappukahvit toisten seurassa ja samalla tukemaan lasten ja nuorten koulunkäyntiä myös Viitasaarella diakoniatyön kautta!

Järjestäjä

Viitasaaren seurakunta, Viitasaaren kaupunki ja Viitasaaren Wilma Riitta Kotisara

CUMINA-ryhmän konsertti

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.