Retki Lähetysjuhlille

Jyväskylän keskustan ympäristö

Suomen Lähetysseuran vuosijuhlat ovat monipuolisen ohjelmatarjonnan, sanan ja kansainvälisyyden ilotulitusta.

Retkelle lähdemme seurakuntatalolta klo 8.30.

Matkaamme Jyväskylän keskustaan ja osallistujat jakautuvat eri puolille juhlaohjelman mukaisesti.

Kukin vastaa omista ruokailuistaan.

Paluumatkalle lähdemme klo 18.30 - 19.45 Jyväskylän Kaupunginteatterin tiloissa järjestettävän konsertin jälkeen. Eli arvioitu paluuaika Viitasaarelle on noin 21.30.

Kyydit tarjoaa Viitasaaren seurakunta ja osallistuminen päivän tapahtumiin on valtaosin ilmaista. (Samaan aikaan järjestettävien Kirkkopäivien ohjelma sen sijaan saattaa vaatia pääsymaksun, eli ohjelma kannattaa tarkistaa ajoissa etukäteen.)

Oheisen lisätietolinkin kautta pääset Lähetysjuhlien ohjelma-sivulle.

Pikaiset ilmoittautumiset Alpo Syväselle ja viimeistään torstaihin 9.5. mennessä. Alpon yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Ilmari Pasasen pihapiiri, Ilmojärventie 271

Kymönkosken lähetysjuhlat

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietetään vähintään yhtä perinteisessä miljöössä, eli Pasasen Ilmarin pihapiirissä. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan!

Irma Heikkisen pihapiiri, Aronniementie 694 E

Lähetyksen Nuotioilta Niinilahdella

Heikkisen Irma on jälleen kutsunut meidät kotiinsa aloittamaan lähetyksen syyskautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan!

Viitasaari Areena

Mikaveli:n konsertti Areenalla

Mikaveli on suomalaisen gospelin rap-musiikin vahvimpia esiintyjiä. Viitasaarella Mikaveli vierailee nyt toisen kerran.