Retki Lähetysjuhlille

Jyväskylän keskustan ympäristö

Suomen Lähetysseuran vuosijuhlat ovat monipuolisen ohjelmatarjonnan, sanan ja kansainvälisyyden ilotulitusta.

Retkelle lähdemme seurakuntatalolta klo 8.30.

Matkaamme Jyväskylän keskustaan ja osallistujat jakautuvat eri puolille juhlaohjelman mukaisesti.

Kukin vastaa omista ruokailuistaan.

Paluumatkalle lähdemme klo 18.30 - 19.45 Jyväskylän Kaupunginteatterin tiloissa järjestettävän konsertin jälkeen. Eli arvioitu paluuaika Viitasaarelle on noin 21.30.

Kyydit tarjoaa Viitasaaren seurakunta ja osallistuminen päivän tapahtumiin on valtaosin ilmaista. (Samaan aikaan järjestettävien Kirkkopäivien ohjelma sen sijaan saattaa vaatia pääsymaksun, eli ohjelma kannattaa tarkistaa ajoissa etukäteen.)

Oheisen lisätietolinkin kautta pääset Lähetysjuhlien ohjelma-sivulle.

Pikaiset ilmoittautumiset Alpo Syväselle ja viimeistään torstaihin 9.5. mennessä. Alpon yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Lähetysilta Pikkusalissa

Lähetysilta Pikkusalissa