CUMINA-ryhmän konsertti

to 6.6. kello 15.00 - kello 19.30

Seurakuntatalo

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.

CUMINA-ryhmän konserttipäivämme sisältää monenlaista ohjelmaa. Osa siitä on suunnattu nuorille ja tämän kesän rippikoululaisille, mutta osa on kaikille avointa ja olettekin sydämellisesti tervetulleita osallistumaan!

Klo 15.00 Lummeniemi I:sen ja II:sen väet kokoontuvat Takataskulle. Ohjelmassa on kaksi peräkkäistä pohdiskelutuokiota lähetyksen ja kansainvälisen diakonian merkeissä.

Noin klo 17.00 riparilaisten ruokailu

Noin 17.30 Pieni kilpailu aiemmin päivällä opitun merkeissä. Voittajatiimille on luvassa kilo karkkia! (Terveystietoinen kisaajajoukkue voi myös valita kilon salaattia!)

18.00 CUMINA-ryhmän konsertti kaikille, niin riparilaisille kuin muillekin.

n. klo 19.00 Päätössanat ja iltapäivän kilpailun palkintojenjako.

 

Yllä mainitun lisäksi CUMINA:laiset kiertävät iltapäivän mittaan muutamassa Viitasaarelaisessa paikassa esittämässä "Popup"-konsertteja. Nämä paikat varmistuvat vasta lähempänä kesää. :)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan alkukesän valloittavimpaan lähetystempaukseen!

P.S.

Jos kaipaatte lisätietoa CUMINA:sta, niin tämän linkin takana on parin vuoden takainen "rekrytointivideo"


Katso myös

to 25.7. klo 18.00

Ilmari Pasasen pihapiiri, Ilmojärventie 271

Kymönkosken lähetysjuhlat

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietetään vähintään yhtä perinteisessä miljöössä, eli Pasasen Ilmarin pihapiirissä. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan!
su 18.8. klo 16.00

Irma Heikkisen pihapiiri, Aronniementie 694 E

Lähetyksen Nuotioilta Niinilahdella

Heikkisen Irma on jälleen kutsunut meidät kotiinsa aloittamaan lähetyksen syyskautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaan!