CUMINA-ryhmän konsertti

to 6.6. kello 15.00 - kello 19.30

Seurakuntatalo

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.

CUMINA-ryhmän konserttipäivämme sisältää monenlaista ohjelmaa. Osa siitä on suunnattu nuorille ja tämän kesän rippikoululaisille, mutta osa on kaikille avointa ja olettekin sydämellisesti tervetulleita osallistumaan!

Klo 15.00 Lummeniemi I:sen ja II:sen väet kokoontuvat Takataskulle. Ohjelmassa on kaksi peräkkäistä pohdiskelutuokiota lähetyksen ja kansainvälisen diakonian merkeissä.

Noin klo 17.00 riparilaisten ruokailu

Noin 17.30 Pieni kilpailu aiemmin päivällä opitun merkeissä. Voittajatiimille on luvassa kilo karkkia! (Terveystietoinen kisaajajoukkue voi myös valita kilon salaattia!)

18.00 CUMINA-ryhmän konsertti kaikille, niin riparilaisille kuin muillekin.

n. klo 19.00 Päätössanat ja iltapäivän kilpailun palkintojenjako.

 

Yllä mainitun lisäksi CUMINA:laiset kiertävät iltapäivän mittaan muutamassa Viitasaarelaisessa paikassa esittämässä "Popup"-konsertteja. Nämä paikat varmistuvat vasta lähempänä kesää. :)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan alkukesän valloittavimpaan lähetystempaukseen!

P.S.

Jos kaipaatte lisätietoa CUMINA:sta, niin tämän linkin takana on parin vuoden takainen "rekrytointivideo"


Katso myös

to 22.8. klo 17.00 -20.00

Hurrikaani-halli

MAF - Peltienkelin äärellä lähetysnäyttely

Suomen Lähetyslentäjät, MAF, toi Viitasaarelle museolentokoneensa OH-MAF:fin. Tervetuloa tutustumaan sekä lentokoneeseen että MAF:fin toimintaan!
ma 26.8. klo 17.00 -20.00

Hurrikaani-halli

MAF - Peltienkelin äärellä lähetysnäyttely

Suomen Lähetyslentäjät, MAF, toi Viitasaarelle museolentokoneensa OH-MAF:fin. Tervetuloa tutustumaan sekä lentokoneeseen että MAF:fin toimintaan!
to 24.10. klo 18.00 -20.00

Viitasaari Areena

Mikaveli:n konsertti Areenalla

Mikaveli on suomalaisen gospelin rap-musiikin vahvimpia esiintyjiä. Viitasaarella Mikaveli vierailee nyt toisen kerran.