CUMINA-ryhmän konsertti

CUMINA on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoisten 15-18-vuotiaiden nuorten projektiryhmä, joka muodostetaan joka kevät uudelleen ja valtaosin uusista jäsenistä. CUMINA-ryhmäläiset harjoittelevat kevään mittaan kahdella leirillä ja toteuttavat sitten kesällä runsaan viikon mittaisen konserttikiertueen. CUMINA-ryhmä vierailee nyt ensimmäistä kertaa Viitasaarella.

CUMINA-ryhmän konserttipäivämme sisältää monenlaista ohjelmaa. Osa siitä on suunnattu nuorille ja tämän kesän rippikoululaisille, mutta osa on kaikille avointa ja olettekin sydämellisesti tervetulleita osallistumaan!

Klo 15.00 Lummeniemi I:sen ja II:sen väet kokoontuvat Takataskulle. Ohjelmassa on kaksi peräkkäistä pohdiskelutuokiota lähetyksen ja kansainvälisen diakonian merkeissä.

Noin klo 17.00 riparilaisten ruokailu

Noin 17.30 Pieni kilpailu aiemmin päivällä opitun merkeissä. Voittajatiimille on luvassa kilo karkkia! (Terveystietoinen kisaajajoukkue voi myös valita kilon salaattia!)

18.00 CUMINA-ryhmän konsertti kaikille, niin riparilaisille kuin muillekin.

n. klo 19.00 Päätössanat ja iltapäivän kilpailun palkintojenjako.

Yllä mainitun lisäksi CUMINA:laiset kiertävät iltapäivän mittaan muutamassa Viitasaarelaisessa paikassa esittämässä "Popup"-konsertteja. Nämä paikat varmistuvat vasta lähempänä kesää. :)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan alkukesän valloittavimpaan lähetystempaukseen!

P.S.

Jos kaipaatte lisätietoa CUMINA:sta, niin tämän linkin takana on parin vuoden takainen "rekrytointivideo"

Viitasaaren kirkko

Kesäpäivän musiikkihetki

Viitasaaren tiekirkko soi kesäaikaan keskiviikkoisin klo 12. Musiikkihetkissä kuullaan pieniä lounaskonsertteja sekä välillä lauletaan yhteislauluja Anna-kanttorin tai kesäkanttori Hanna-Marian johdolla. Musiikkihetken jälkeen kahvit.

Ilmari Pasasen pihapiiri, Ilmojärventie 271

Kymönkosken lähetysjuhlat

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietetään vähintään yhtä perinteisessä miljöössä, eli Pasasen Ilmarin pihapiirissä. Lämpimästi tervetuloa!

Viitasaaren kirkko

Kesäpäivän musiikkihetki