Lavenchukin musiikkiperheen konsertti

Lavenchukin musiikkiperheen konsertti Viitasaaren kirkko

Lavenchukin perhe on ympäri maailmaa konsertoiva muusikkoperhe. Perheen isä Igor on harmonikkataiteilija, äiti Svetlana pianisti, lapset Anastasia, Alena, Elisa-Liel ja Maria-Kristiina soittavat kannelta, viulua ja pianoa sekä laulavat. Konsertissa kuullaan niin hengellistä klassista musiikkia kuin kansanmusiikkiakin.

Lavrenchukin musiikkiperhe tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan. Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri ja valmistunut pianonsoitosta. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Nuorimmat Maria-Kristiina soittaa kanteletta ja Elisa-Liel viulua. Tytöillä on myös oma laulunsa, jonka he esittävät duetossa.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä että pienimmissä kokoonpanoissa. Konserttiin on vapaa pääsy. Järjestäjänä Viitasaaren seurakunta ja Viitasaaren helluntaiseurakunta.

8.7.-11.8. Kesäkanttori Hanna-Maria Valve p. 050 588 4904

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Kesäpäivän musiikkihetki

Viitasaaren tiekirkko soi kesäaikaan keskiviikkoisin klo 12. Musiikkihetkissä kuullaan pieniä lounaskonsertteja sekä välillä lauletaan yhteislauluja Anna-kanttorin tai kesäkanttori Hanna-Marian johdolla. Musiikkihetken jälkeen kahvit.