Isät ja lapset nikkaroi

Isät ja lapset nikkaroi Lummeniemen leirikeskus

Isät ja lapset nikkaroivat yhdessä!

Tervetuloa viettämään iltaa Lummeniemeen! Puuhataan yhdessä: nikkaroidaan autoja, leikitään ulkoleikkejä, paistetaan makkaraa ja vietetään aikaa nuotion äärellä!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Aloittelemme syyskautta tutustumalla toisiimme leikkien ja laulaen ja osallistumme myös koko seurakunnan yhteiseen aamupalaan yläkerrassa. Aamupalaa tarjolla klo 7.30-10. Syömässä saa käydä omaan tahtiin, Pikkutaskun ovet aukenevat yhdeksän jälkeen! Alhaalla tarjolla myös kahvia ja mehua.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa kirkkomuskarihetki yläkerran salissa klo 10 alkaen yhdessä Keskiviikkokerholaisten kanssa. Osallistumme myös koko seurakunnan yhteiseen aamupalaan yläkerrassa. Aamupalaa tarjolla klo 7.30-10. Syömässä saa käydä omaan tahtiin, Pikkutaskun ovet aukenevat yhdeksän jälkeen! Alhaalla tarjolla myös kahvia ja mehua.