Eväsrepun väen ja kaikille avoin viikkomessu ja lounas ja ruokajako

pe 4.10. kello 09.30 - kello 12.00

Seurakuntatalo

Viikkomessu seurakuntatalon salissa ja sen jälkeen tarjolla lounas mukavassa seurassa ja jaossa leipää, koulun ylijäämäruokaa ja muuta lahjoitusruokaa ja kirpparilta lahjoitustavaraa.

Eväsrepun väen kanssa viikkomessu Jussin ja Annan johdolla seurakunatalon salissa, siis kaikille avoin!! Sen jälkeen noin klo 10.30 alkaen tarjolla mukavassa seurassa ilmainen lounas ja jaossa mukaan otettavaksi kauppojen lahjoittamaa leipää, lihaa pakasteena ja mitä milloinkin jakoon saamme. Samaan aikaan auki ilmais kirpputori, jossa jaossa lahjoitettuja vaatteita, kenkiä, astioita jne.

Huom! Ruokajako vasta messun jälkeen n. 10.30 alkaen Takataskulla.


Katso myös

pe 13.12. klo 9.30 -11.00

Seurakuntatalo

Eväsreppu

Eväsrepussa tarjolla aamupala mukavassa seurassa ja jaossa leipää ja muuta lahjoitusruokaa ja kirpparilta lahjoitustavaraa
pe 20.12. klo 9.30 -11.00

Seurakuntatalo

Eväsreppu

Eväsrepussa tarjolla aamupala mukavassa seurassa ja jaossa leipää ja muuta lahjoitusruokaa ja kirpparilta lahjoitustavaraa. Jaossa myös EU ruokaa.
pe 10.1. klo 9.30 -11.00

Takatasku

Eväsreppu

Eväsrepussa tarjolla aamupala mukavassa seurassa ja jaossa kauppojen lahjoittamaa leipää, lihaa pakasteena ja mitä milloinkin saamme, myös koulun ylijäämäruokaa kotiin vietäväksi. Jaossa myös EU ruokaa. Samaan aikaan auki myös ilmaiskirpputori