Lasten valokuvauspäivä

Lasten valokuvauspäivä Seurakuntatalo

Jos haluat käyttää lastasi ammattivalokuvaajan kuvattavana, niin nyt siihen on mahdollisuus!

Kuvaajana on Foto Airaksinen Oy/Kuvaverkko Oy

Soita ja varaa teille sopiva aika: kirkkoherranvirasto p. 014-3334920 (avoinna klo 9-13)

Hinnat näet täytettävästä tilauslapusta. Hinta koostuu sen mukaan, millaiset kuvat valitset omaan pakettiisi. (~ 7€/kuva-arkki)

Huoltaja voi itse merkitä tilauslappuun, millaiset arkit haluaa tilata. Hinnat ovat näkyvissä ennakkotilauslapussa, minkä täytät paikan päällä, ennen kuin menette kuvaukseen.

Lomakkeet ovat kuvauspaikan odotustilassa.

Saat sähköpostia/tekstiviestin, kun kuvat ovat nähtävissä ja tilaus vielä muokattavissa verkkopalvelussa.

Valmiit kuvasetit toimitetaan suoraan koteihin.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa kirkkomuskarihetki yläkerran salissa klo 10 alkaen yhdessä Keskiviikkokerholaisten kanssa. Osallistumme myös koko seurakunnan yhteiseen aamupalaan yläkerrassa. Aamupalaa tarjolla klo 7.30-10. Syömässä saa käydä omaan tahtiin, Pikkutaskun ovet aukenevat yhdeksän jälkeen! Alhaalla tarjolla myös kahvia ja mehua.

Lummeniemen leirikeskus

Lasten ja perheiden Syysretki Lummeniemeen

Tule mukaan paistamaan makkaraa ja liikkumaan syksyisessä luonnossa!