Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa kirkkomuskarihetki yläkerran salissa klo 10 alkaen yhdessä Keskiviikkokerholaisten kanssa. Osallistumme myös koko seurakunnan yhteiseen aamupalaan yläkerrassa. Aamupalaa tarjolla klo 7.30-10. Syömässä saa käydä omaan tahtiin, Pikkutaskun ovet aukenevat yhdeksän jälkeen! Alhaalla tarjolla myös kahvia ja mehua.

Perhekerho on lasten ja aikuisten maksuton kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Voit keskustella, saada tukea ja tavata toisia, samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset tutustuvat toisiinsa. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään tai askarrellaan yhdessä ja nautitaan kahvia ja aamupalasta.