Enkelin siipien havinaa - Lapsikuoro Lyhteen pop up -konsertti

Enkelin siipien havinaa - Lapsikuoro Lyhteen pop up -konsertti

Wiitakeskus

Seurakunnan lapsikuoro Lyhde ilahduttaa ohikulkijoita pienellä iltapäiväkonsertilla Wiitakeskuksen aulassa. Tervetuloa kuulostelemaan enkelin siipien havinaa!

Lapsikuoro Lyhde on seurakunnan kouluikäisten lasten kuoro. Enkelin siipien havinaa -pop up -konsertti sisältää syksyn aikana harjoiteltuja lauluja. Tervetuloa kuuntelemaan äidit, isit, mummit, kummit sekä kaikki ohikulkijat!

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Viitasaaren kirkko

Sami Aspin kirkkokonsertti

Sami Asp julkaisee ensimmäisen levynsä talvella 2020. Viitasaaren kirkossa pidettävä konsertti kuuluu osana levynjulkistuskiertueeseen. Lämpimästi tervetuloa hienoon iltahetkeen kirkossamme!

Viitasaaren kirkko

Marianpäivän yhteisvastuukonsetti

Marianpäivän iltamusiikkia esittävät Riitta Kotisara, cembalo ja Jukka Puustinen, sello. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu yhteisvastuukeräyksen hyväksi perheiden ja vanhemmuuden tukemiseen kotimaassa ja katastrofialueilla