Hiljaisuuden retriitti

la 30.11. kello 09.00 - su 1.12. kello 10.00

Hiljaisuuden retriitti Lummeniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa Lummeniemen Hiljaisuuden retriittipäiviin sinä, joka kaipaat pysähdystä. Saat aikaa itsellesi lepoon, itsetutkisteluun ja rukoukseen. Paikalla ovat Antti Hiltunen ja Sari Toikkanen. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Hinta 25 e, joka sisältää ruuat ja oman huoneen hiljentymiseen. Retriitti jatkuu sunnuntaihin ja päättyy yhteiseen ensimmäisen adventtisunnuntain messuun kirkkoon. Voit myös olla mukana vain lauantaipäivän.

Mikä retriitti on?

Retriitti antaa mahdollisuuden hiljentyä elämän kiireiden keskellä.

"Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan niin saatte vähän levähtää."

Ensimmäiseen retriittiinsä lähtevä puhelias miettii, pystyykö olemaan puhumatta ja arkaileva pohtii alkaako hiljaisuus ahdistaa?

Näitä samoja kysymyksiä miettii etukäteen tykönään jokainen.

Tarkoituksena on tehdä yhdessä, mutta yksin matkaa hiljaisuudessa.

Hiljaisuuden retriitissä on rukoushetkiä, joihin kokoonnutaan päivän mittaan.

Niissä lauletaan ja ehkä lausutaankin jotakin yhdessä. Aikaa jää myös päiväunille, lueskelulle, kävelyretkille, istuskelulle ja sinulle itsellesi.

Keskiviikkokerho eläkeikäisille

Kerho kaikille eläkeikäisille seurakuntatalon aulassa

Syksyistä musiikkia hämärtyvässä illassa

Kaisamari Hiltunen, viulu, Anna Karjalainen, piano. Iltateetarjoilu konsertin jälkeen. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityölle.