Nyyttäribrunssikirkko

Jeesus, maailman valo

Oletko osallistunut aikaisemmin tämän nimiseen tapahtumaan? -Antti ei ainakaan ole. Mutta kokeillaan rohkeasti. Ensin nautimme aamu(päivä)palaa, niistä tarpeesta mitä itse kullakin sattuu mukana olemaan - kahvia ja teetä ainakin talon puolesta. Ja toki saamme tulla myös ilman yhteiseen pöytään tuotavia ruokia.

Aterioinnin jälkeen aloitamme vapaamuotoisen jumalanpalveluksen, jossa muistelemme tietäjiä itäisiltä mailta ja muistamme lähetysmaita ja -asioita.

Liity kolmen mukavan A:n seuraan - Annan, Alpon ja Antin.

Viitasaaren kirkko

Jeesus herättää uskon

Iltaperhekerho Pikkutaskussa

Tervetuloa mukaan iltaperhekerhoon! Aloitamme yhdessä ruokaillen Takataskussa klo 16.00-17.30. Ohjelmassa on askartelua, pelailua ja yhdessä oloa. Päätämme iltahartauteen klo 18.30. Mukana Jussi-pappi ja Sari. Keskiviikkona 29.1. mukana on myös perheneuvoja Pirjo Salminen