Perhekirkko

Perhekirkko Seurakuntatalo

Kasteen lahja. Jumalanpalvelus on suunniteltu tällä kertaa erityisesti pikkuväelle sopivaksi,koska perheet, joiden vauvat ovat kastettu viime vuoden aikana, ovat kutsuttu paikalle kunniavieraiksi!

Tässä jumalanpalveluksessa kastetut lapset saavat kasteveneestä kastenuken kotiin vietäväksi.

Perhekirkon jälkeen nautimme yhdessä kahvit ja pientä purtavaa ja viime vuoden kastetut lapset saavat kuvan muistoksi tästä hetkestä Studio Savimäen ollessa paikalla.

Olette lämpimästi tervetulleet mukaan!

Mukana Antti, Anna ja Sari sekä Raijan jumalanpalvelusryhmä

Viitasaaren kirkko

Jeesus herättää uskon

Iltaperhekerho Pikkutaskussa