Iltaperhekerho Pikkutaskussa

Iltaperhekerho Pikkutaskussa Seurakuntatalo

Tervetuloa mukaan iltaperhekerhoon! Aloitamme yhdessä ruokaillen Takataskussa klo 16.00-17.30. Ohjelmassa on askartelua, pelailua ja yhdessä oloa. Päätämme iltahartauteen klo 18.30. Mukana Jussi-pappi ja Sari. Keskiviikkona 29.1. mukana on myös perheneuvoja Pirjo Salminen

Kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä aamupäivällä perhekerhoon, mutta nyt voi lähteä myös illalla! Erityisesti töihin palanneet vanhemmat ovat kaivanneet mahdollisuutta jatkaa perhekerhoelämää.  Heille ja kaikille muille on nyt tulossa kevään aikana kaksi iltaperhekerhoa.

Iltaperhekerhot toimivat samalla periaatteella kuin perhekerhot:

* kerhoon voi tulla kaikenikäisten lasten kanssa
* maksuton
* ei tarvitse ilmoittautua etukäteen
* voi tulla mukaan koska vaan kauden aikana

Arki tuo tullessaan jokaiselle omaan elämään erilaisia haasteita, mutta yhdessä kulkien ne tuntuvat kevyemmiltä. Kun lapsiperheen elämää saa jakaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, moneen arjen kysymykseen voi löytyä toisilta hyväksi koettu konsti.

Viitasaaren kirkko

Yhteisvastuukeräyksen avaus

Messun yhteydessä

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa leivosten tekoa . Yhteinen lauluhetki klo 10. Pientä aamupalaa ja kahvia tarjolla. Miekkarinteen kerhohuoneen ovet aukenevat klo 9 jälkeen!