Miekkarinteen perhekerho

Miekkarinteen perhekerho Miekkarinteen kerhotila

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa leivosten tekoa . Yhteinen lauluhetki klo 10. Pientä aamupalaa ja kahvia tarjolla. Miekkarinteen kerhohuoneen ovet aukenevat klo 9 jälkeen!

Perhekerho on lasten ja aikuisten maksuton kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Voit keskustella, saada tukea ja tavata toisia, samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset tutustuvat toisiinsa. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään tai askarrellaan yhdessä ja nautitaan kahvia ja aamupalasta.

Viitasaaren kirkko

Kummitapahtuma

Tule mukaan kummin kaa!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa on ystävänpäiväjuttuja lapsille Aamupalaa on tarjolla yläkerrassa koko seurakunnan aamupalan yhteydessä klo 7.30-10. Pikkutaskun ovet avautuvat klo 9. Takataskun puolella on myös kahvia tarjolla ja mukana on myös lähetyssihteeri Alpo , joka kertoo lähetyksen kuulumisia lapsiperheille!