Sami Aspin kirkkokonsertti

pe 21.2. kello 19.00 - pe 21.2. kello 20.30
Viitasaaren kirkko

Sami Asp julkaisee ensimmäisen levynsä talvella 2020. Viitasaaren kirkossa pidettävä konsertti kuuluu osana levynjulkistuskiertueeseen. Lämpimästi tervetuloa hienoon iltahetkeen kirkossamme!

Puistolive-ohjelmatoimiston (www.puistolive.fi) sanoja lainaten:

"Tuhansia keikkoja ympäri maailmaa eri kokoonpanoilla. Lukuisia levytyksiä mm. Kissin, Dream Theaterin ja Steve Vain muusikoiden kanssa. Muusikko niin Paula Koivuniemen kuin Pekka Simojoenkin takana. Hausmyllyn ja Wingdomin ex-laulusolisti, miljoonien kilometrien ja tuhansien tarinoiden mies Sami Asp lähtee soolouralle ja julkaisee ensimmäistä kertaa omia lauluja."

Eli meidän oma kotikutoinen Samppa. :) Viitasaaren keikalle saapuu mukaan myös toinen huikea "pitkähkön linjan" gospelmuusikko, Pekka Simojoki. Samin ja taustayhtyeensä keikka lupailee akustista, melodista, elokuvamaista ja syvästi henkilökohtaista musakokemusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ja ota naapurit ja kylänväkikin kyytiin! Lisätietoja täydennämme jahka niitä tiedämme, mutta niitä saa kysellä ja kannattaa myös soittaa tai laittaa viestiä jos jokin juttu askarruttaa.

Kirkon ovet avautuvat klo 18.00 ja konsertti alkaa klo 19.00.

Kirkkoomme mahtuu aika paljon väkeä, mutta ei rajattomasti, tervetuloa siis ajoissa. :)

Käsiohjelma 10€

terveisin,
Alpo Syvänen