Pikkutaskun perhekerho

ke 11.3. kello 09.00 - ke 11.3. kello 11.30

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa on kirkkomuskarihetki lapsille ja aikuisille. Mukana myös yllätysmusisoija! Mukana myös keskiviikkokerholaiset Aamupalaa on tarjolla yläkerrassa koko seurakunnan aamupalan yhteydessä klo 7.30-10. Pikkutaskun ovet avautuvat klo 9. Takataskun puolella on myös kahvia tarjolla

Perhekerho on lasten ja aikuisten maksuton kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Voit keskustella, saada tukea ja tavata toisia, samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset tutustuvat toisiinsa. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään tai askarrellaan yhdessä ja nautitaan kahvia ja aamupalasta.