Nuortenilta netissä

pe 3.4. kello 18.00 - pe 3.4. kello 20.00
Viitasaaren seurakunnan nuorisotila Takatasku ja samassa kuvassa näkyy myös Viitasaaren kirkko ja syksyinen järvimaisema
Nettiryhmä

Netti-nuorteniltaan ja avoimiin oviin ovat kaikki tervetulleita! Lisään illan osoitteen ja linkin kunhan saamme sen pohdittua ja luotua.

Netti-nuortenillassa juttelemme netin kautta sovittuna ajankohtana. Keskustelualustana käytämme luultavasti joko Microsoft Teamsiä, Google Hangoutia tai Discordia.

Nettiavoimissa ja nuortenillassa voimme pitää videoyhteyksiä, juttelukanavia tai chatata.

Ehdotelkaa meille erilaisia vaihtoehtoja siitä, kuinka tämä toimisi teidän mielestänne sujuvimmin! :)

Nuorteniltoihin tulee keväämmällä ohjelmapaketteja joissa on mukana mm. muusikko Juhani Tikkanen.