Pikkutaskun perhekerho

ke 15.4. kello 09.00 - kello 11.30

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa on muovailua ja muuta mukavaa lapsille. Aamupalaa on tarjolla yläkerrassa koko seurakunnan aamupalan yhteydessä klo 7.30-10. Pikkutaskun ovet avautuvat klo 9. Takataskun puolella on myös kahvia tarjolla. Mukana myös perheneuvoja Pirjo Salminen.

Perhekerho on lasten ja aikuisten maksuton kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Voit keskustella, saada tukea ja tavata toisia, samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset tutustuvat toisiinsa. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään tai askarrellaan yhdessä ja nautitaan kahvia ja aamupalasta. 


Katso myös

ke 12.2. klo 9.00 -11.30

Seurakuntatalo

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa on ystävänpäiväjuttuja lapsille Aamupalaa on tarjolla yläkerrassa koko seurakunnan aamupalan yhteydessä klo 7.30-10. Pikkutaskun ovet avautuvat klo 9. Takataskun puolella on myös kahvia tarjolla ja mukana on myös lähetyssihteeri Alpo , joka kertoo lähetyksen kuulumisia lapsiperheille!
ke 11.3. klo 9.00 -11.30

Seurakuntatalo

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa on kirkkomuskarihetki lapsille ja aikuisille. Mukana myös yllätysmusisoija! Mukana myös keskiviikkokerholaiset Aamupalaa on tarjolla yläkerrassa koko seurakunnan aamupalan yhteydessä klo 7.30-10. Pikkutaskun ovet avautuvat klo 9. Takataskun puolella on myös kahvia tarjolla
ke 18.3. klo 9.00 -11.30

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Tänään ohjelmassa kalastustarinoita ja -askartelua . Yhteinen lauluhetki klo 10. Pientä aamupalaa ja kahvia tarjolla. Miekkarinteen kerhohuoneen ovet aukenevat klo 9 jälkeen!