Majataloilta

la 26.9. kello 18.00 - la 26.9. kello 20.30
Pekka Simojoki ja Et Cetera -kuoro
Viitasaaren kirkko

Tervetuloa majataloon! Majatalossa on katto korkealla ja seinät leveällä. Tällä kertaa kirjaimellisesti, sillä pidämme syksyn illan kirkossa. Illan musiikkivieraana on Pekka Simojoki ja Et Cetera -kuoro, ilon ja toivon sanoja jakavat raamatunopettaja Ilkka Puhakka sekä hiippakuntasihteeri Jukka Jämsén. Kirkkoon tullessa pihalla on tarjolla seurakunnan vapaaehtoisten järjestämänä kahvitarjoilu. Lapsille on tarjolla pienet kirkkopussit, joista löytyy mukavaa puuhaa.

Majataloilta on gospelmusiikin uranuurtajan Pekka Simojoen alullepanema matalan kynnyksen illanvietto kirkossa. Majataloilta koostuu rennosta yhdessäolosta, hyvästä musiikista, Sanasta ja rukouksesta.

Tänä vuonna pidämme majataloillan kirkossa, jotta onnistumme pitämään turvavälit vierustoveriin. Kirkossa on reilusti tilaa ja sitä saa käyttää laajalti, kannattaa kuitenkin tulla hyvissä ajoin paikalle, sillä saamme päästää kirkkoon vain 150 henkeä. Seurailemme koronatilanteen kehittymistä ja toimimme viranomaisohjeiden mukaan.

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.