Riparisunnuntai

su 25.10. kello 10.00 - su 25.10. kello 12.30
Viitasaaren kirkko

Riparisunnuntai on perinteinen rippikoululaisten ja heidän vanhempiensa päivä. Tänä vuonna se vietetään poikkeuksellisesti kokonaan kirkossa.

Riparisunnuntai alkaa klo 10.00 jumalanpalveluksella kirkossa.
​​​​​​​Tänne kutsumme kaikkia ensi vuoden riparilaisia ja heidän vanhempiaan.

Jumalanpalveluksen jälkeen nautimme "kirkkokahvit" kirkon pihapiirissä (hyvä sää) tai sisällä kirkossa (sateinen sää).

Kirkkokahvien jälkeen pidämme intotilaisuuden tulevan vuoden ripareista, ilmoitamme leirijaon ja riparilaiset saavat riparikorttinsa tutustumisjakson suorittamista varten.

Olisi siis todella hyvä juttu tulevan kesän riparilaisille ja kotiväelleen, jos pääsette osallistumaan tähän tilaisuuteen.

Toki korona-aikana pitää muistaa se, ettei paikalle tule flunssaoireisena ja paikalla ollessasi käsien peseminen ja/tai käsidesin käyttö on olennaisen tärkeää. Meidän kaikkien pitää myös muistaa noudattaa turvavälejä kirkossa ja maskien pitäminen on yhteisen hyvän edistämistä.