Kauneimmat joululaulut kirkossa

Viitasaaren kirkko

"Kauneimmat joululaulut"-tilaisuudet koronapandemia-ajan mukaisesti.
Järjestämme yhteensä kolme "Kauneimmat joululaulut"-tilaisuutta Viitasaaren kirkossa.

Torstaina 10.12. klo 19.00 (Striimataan seurakunnan Facebook-sivun ja kotisivujen kautta)
Sunnuntaina 13.12. klo 16.00
Sunnuntaina 13.12. klo 18.00

Näihin jokaiseen voi nykyisten koronarajoitusten johdosta osallistua enintään 20 henkilöä/tilaisuus.

Toivomme teidän ilmoittavan ennakkoon osallistumisestanne johonkin kirkkomme kauneimmista joululaulutilaisuuksista. Näin pääsette varmemmin valitsemaanne iltaan mukaan. Ilmoittautuminen hoituu soittamalla tai tekstiviestittämällä lähetyssihteeri Alpo Syväselle p. 050 588 49 07. Tilaisuudet täyttyvät varausjärjestyksessä.

Jos haluat laulaa kauneimpia joululauluja internetin kautta, niin voimme suositella joko torstaina 10.12. klo 18.00 kirkostamme alkavaa striimiä tai sitten Suomen Lähetysseuran virallista "Koko Suomen kauneimmat joululaulut" striimausta Helsingistä sunnuntaina 13.12. klo 18.00 alkaen.

Sydämellisesti tervetuloa Viitasaaren kirkkoon laulamaan Kauneimpia joululauluja. Säestäjänä kanttori Anna Karjalainen ja juontajana Alpo Syvänen.
Viitasaaren kirkon kauneimmissa joululauluissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran työlle. Lauluvihkon voi ottaa tilaisuuden jälkeen mukaansa.

Sydämellisesti tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!