Yhteisvastuu -haastehiihto

su 14.3. kello 09.00 - 21.00
Viitasaaren ladut ja ulkoilupaikat

Hiihdä, ulkoile, pulkkaile, lahjoita lähimmäisen hyväksi!

Tule mukaan tekemään hyvää!

Hiihdä, ulkoile, pulkkaile ja lahjoita Yhteisvastuu-keräykseen haluamasi summa esim. kertyneiden kilometrien mukaan. Merkitse nimesi ja yhteystietosi keskustan laduilta löytyvään yhteisvastuu hiihtovihkoon ja olet mukana yhteisvastuu villasukkien ja - Lapasten ja tuubihuivin arvonnasaa. Lämmintä mehua tarjolla Isoahon ladun alussa, Savivuorella ja Kirkkosaaren ladulla.

Voit jakaa meille tunnelmakuvia ulkoilusta Insagramissa/facebookissa tägäämällä @viitasaaren_seurakunta #yhteisvastuukeräys2021 #pikkasenparempiperiferia Olisi hauskaa nähdä kuvia liikunnan riemusta! Emme voi yhdessä kokoontua, mutta voimme liikkua ja jakaa tunnelmia keskenämme ja tsempata toisiamme liikkumaan! Meillä on upea talvi, nautitaan siitä yhdessä ja tehdään samalla hyvää ja autetaan ahdingossa olevia vanhuksia!

Yhteisvastuukeräyksellä kerätään tänävuonna rahaa vähävaraisten vanhusten auttamiseen ja digitaitojen vahvistamiseen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Osa jää meille ihan paikalliseen työhön. Voit lahjoittaa (näistä kanavista kerrytämme oman seurakunnan summaa, josta 20% jää meille omaan työhö paikallisten vanhusten auttamiseen)

yhteisvastuu.fi/viitasaari (Täältä pääset maksamaan haluamasi summan) tai

Mobile Pay 38681

Viitasaaren keskusta latualueet löydät:

https://viitasaari.fi/kulttuuri- ja vapaa-aika/liikuntapalvelut/latu-ja luistelutilanne