LOVE Viitasaari

sydän ja kädet ympärillä
Huom! Paikka vaihtui torista seurakuntataloksi

Love Viitasaari on jälleen ajankohtainen!

Sunnuntaina 12.9. klo 12-15 vietämme yhteiskristillistä jumalanpalvelusta ja juhlaa. Toisin kuin aiottiin, emme sateen vuoksi vietä sitä torilla, vaan seurakuntatalolla.

Päivän ohjelma:
12.00 Jumalanpalvelus, Viitasaaren ev.lut. seurakunta, musiikissa avustaa Viitasaaren helluntaiseurakunta ja esirukouksessa Viitasaaren vapaakirkko.

13.00 Jauhelihakeittotarjoilu soppatykistä srk-talon edestä,
tarjolla ilmainen keittoateria. Kokkeina toimivat Viitasaaren helluntaiseurakunnan vapaaehtoiset. Ruokailla voi seurakuntatalon sisätiloissa.

13.00 alkaen musiikkiryhmät vierailevat ikäihmisten asumispalveluyksiköissä laulamassa.

13.00-14.30 lasten leikkipiste seurakuntatalon alakerrassa Pikkutaskussa. Ihan oikea pupu tulee vierailemaan!

Arpajaiset Viitasaaren ev.lut. seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

Tapahtuman aikana noudatamme koronaturvallisuutta ja tapahtumaamme pätevät kaikki normaalit pandemia-ajan turvallisuusohjeet, kuten esim.: Älä tule mukaan flunssaoireisena, muista huolehtia yskimis- ja käsihygieniasta sekä pyritään noudattamaan turvavälejä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan yhteiseen juhlaamme!

Viitasaaren evl.lut., Vapaa- ja Helluntaiseurakunta