Jee! Sukset! -talvitapahtuma

Martti Luther -playmobile hahmo suksilla

Lummeniemen leirikeskus

Jumalanpalvelus ja talviulkoilua Yhteisvastuun hyväksi

Talvitapahtuma kaiken ikäisille Yhteisvastuun hyväksi.

Aluksi perhejumalanpalvelus, jonka jälkeen on monipuolista tekemistä ulkona: laskettelua rinteessä, lasten sprinttihiihtokisa, ruokailu, makkaranpaistoa, villasukkajuoksua, lumiukkojen etsintää, askartelua ja muuta mukavaa.

Viitasaaren seurakunnan lisäksi tapahtumaa ovat toteuttamassa Sahis ja Viitasaaren Viesti, jonka väki myös auttaa suksien voitelussa. Viitasaaren seurakunnan lisäksi tapahtumaa ovat toteuttamassa Sahis ja Viitasaaren Viesti, jonka väki myös auttaa suksien voitelussa. Rinnetapahtumassa voit lasketella klo 12.00-16.00 ilmaiseksi ja jos sinulla ei ole omia laskettetteluvarusteita, niin niitä saa lainata rinteen välinevuokraamosta.

Tapahtuma järjestetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Ruokailuun ja eri lajeihin ei ole osallistumismaksua, mutta vapaaehtoinen lahjoitus on tervetullut. Tapahtumassa on myynnissä arpoja.

Sprinttihiihtokilpailussa on sarjoja kaikille lapsille. Jokainen hiihtäjä palkitaan. Hiihtotyyli on perinteinen. Rinteessä on kello 14 alkaen gospelrinne, mikä kuuluu menevänä gospelmusiikkina.

Saunomiseenkin on mahdollisuus naisten ja miesten vuoroilla. Saunomisessa ja avantouinnissa on vapaaehtoinen maksu.

Myynnissä on Yhteisvastuu-tuotteita, muun muassa YV-villasukkia.

Rento talvitapahtuma kaikenikäisille!

Jee! Sukset! -tapahtuman aikataulu

12.00 Perhejumalanpalvelus Lummeniemessä
12.00-16.00 Sahiksella ilmainen laskettelu- ja välineiden lainaamismahdollisuus