Ehdokasilta - ehdotettu äänestetty valittu?

to 3.11. klo 18.00

Seurakuntatalo

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Yllätyksellinen, hauska, tietoa lisäävä vaalitilaisuus, jonne toivottavasti tulevat kaikki ehdokkaat tentattaviksi ja seurakuntasali täyteen yleisöä paikan päälle.

Nyt otetaan ehdokkaasta mittaa, mutta ei mittanauhalla eikä puntarilla. Keitäs he ovat ja millä tavoitteilla ja ajatuksilla tavoittelevat kirkkovaltuustopaikkaa? 

Vaikka jo tietäisit, ketä aiot äänestää, niin seuraa kuitenkin tämä tilaisuus. Takaamme, että heillä on hauskaa, ketkä löytävät Ehdokasiltaan livenä tai Facebook-liven kautta. Facebook-lähetystä voi seurata myös viitasaarenseurakunta.fi -sivuston etusivulta.

ehdotettu
äänestetty
valittu?

Ehdokasillan teema on tehokas, toteutus rento. Saattaa ohjelmassa olla vähän tietojen tenttaamista, mutta ei tähän tarvitse suhtautua ehdokkaankaan pelon kautta. Leikkimieltä on mukana kosolti, vaikka ihan asialla tietysti ollaan pääosin. Puheet eivät pääse yleisöä puuduttamaan: Musiikkia on luvassa ja järjestäjäjoukko eli viestintätukiryhmä tekee kaikkensa, että saamme myös näyttelijäryhmän esiintymään: ainakin osa onkin jo varmistanut tulonsa.

Tätä kannattaa odottaa. Laita merkintä kalenteriin, lappu jääkaapin oveen ja muistutus kännykkään. Sovi vielä tulostasi kaverin kanssa, niin varmemmin tulee lähdettyä eikä neljän vuoden kovin seurakuntavaalitilaisuus Viitasaarella livahda ohi.

Varmasti jotakin hyvää tarjoiluakin on odottamassa. Tervetuloa!

 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä