Hei!

Valmistelemme vuoden 2024 rippikouluja yhdessä Pihtiputaan ja Kinnulan seurakuntien kanssa.

Vuonna 2024 näiden kolmen seurakunnan nuoret voivat osallistua toisen seurakunnan järjestämälle rippileirille, eli esimerkiksi meille voi Lummeniemeen muodostua ripari, jossa on viitasaarelaisia, pihtiputaalaisia ja kinnulalaisia nuoria. Vuoden 2024 kesällä Viitasaaren seurakunta järjestää kaksi rippileiriä ja samoin Pihtiputaan seurakunta järjestää kaksi rippileiriä. Kinnulan seurakunta ei tuolloin järjestä omaa rippileiriä, vaan heidän nuorensa voivat hakea joko Viitasaaren tai Pihtiputaan leireille.

Nyt valmisteluvaiheessa kaipaisimme tietoa teiltä tulevilta rippikoululaisilta ja tulevien rippikoululaisten vanhemmilta liittyen siihen, että mitä te ajattelette mahdollisuudesta osallistua toisen seurakunnan leirille tai esim. siitä, missä mahdollisten yhteisleirien konfirmaatiot tulisi järjestää vuoden 2024 aikana.

Oheisen linkin takaa pääsette vastaamaan lyhyeen kyselyyn tämän asian tiimoilta. Toivomme, että huoltaja ja nuori täyttävät tämän yhdessä. Tämä sama kysely toteutetaan myös Pihtiputaan ja Kinnulan 7-luokkalaisten ja heidän vanhempiensa keskuudessa ja kysely sulkeutuu sunnuntai-iltana 22.3.

Kiitos teille! 

Linkki rippikoulukyselyyn vuoden 2024 rippikouluistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

HUOMIO! Varsinainen rippikouluinfo jaetaan syksyllä 2023 ja vasta tuolloin ilmoittaudutaan vuoden 2024 rippileireille.

Haloilmiö taivaalla Lummeniemen leirikeskuksen yläpuolella
Riparin aikainen halo-ilmiö Lummeniemen leirikeskuksen yläpuolella.