Majataloilta kirkossa lauantaina 26.9.

12.9.2020 20.49

Majataloilta pidetään tällä kertaa kirkossa, lauantaina 26.9. klo 18. Illassa esiintyvät Viitasaarella aiemminkin kuultu gospelmuusikko Pekka Simojoki ja EtCetera -kuoro. Illassa puhuvat evankelista Ilkka Puhakka ja pastori Jukka Jämsén. Iltaan ei ole pääsymaksua.

EtCetera -kuoro on riihimäkeläinen gospelkuoro, jonka taiteellinen johtaja Pekka Simojoki on. Kuoro on iso, esiintyjiä on noin 30. He ovat joukko tavallisia ihmisiä opiskelijoista perheenäiteihin ja -isiin. Keikoilla kuoroa säestää bändi. Laulut ovat enimmäkseen Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen käsialaa, mutta ohjelmistossa on myös afrikkalaista musiikkia ja perinteistä gospelia rennolla tavalla esitettynä.

Puhujavieras Ilkka Puhakka tunnetaan kohtikäyvästä ja värikkäästä puhetyylistä. Pastori Jukka Jämsén avaa puheessaan uusia ikkunoita rukouksesta.

Majatalon luonteeseen kuuluvat myös mahdolliset yllätykset. Nähdäänkö niitä Viitasaarella, jää nähtäväksi.

Kuvassa kitaraa soittava Pekka Simojoki EtCeteran kanssa.