Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystoimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Kevät 2020

Kevään 2020 lähetystoiminta peruuntuu koronavirustilanteen takia, mutta kerään tälle sivulle linkkivinkkejä lähetysjärjestöjen kuulumisista. Voit myös muistaa lähetystoimintaa esirukouksissasi ja järjestöjen kotisivuilta löytyy ohjeet siihen, kuinka voit halutessasi tukea niiden toimintaa. Kiitos sinulle kiinnostuksestasi ja innostuksestasi!

Ajankohtaista lähetyksen saralta:

Suomen Lähetysseura lahjoittaa 30.000€ katastrofiapua Tansaniaan

SLS:n lähettien pääsiäiskuulumisia Hong Kongista:

Medialähetysjärjestö Sanansaattajat: Esirukousseinä - Jätä oma rukousaiheesi ja rukoile toisten puolesta:

Kylväjä: Korona toi lähettejä Suomeen ja Lähetyshetket koteihin:

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys - SLEY: Lähetysblogeja

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri - piirin loppukevään kokoontumiset peruttu korona-viruksen takia. Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan!

Hannat, Saarat ja Liisat- raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kokoontumisissa mm. luemme Raamattua, muistamme rukouksella ajankohtaisia asioita, viihdymme yhdessä ja tuemme Sanansaattajien radiotyötä Tigrinjan-kielisten ihmisten keskuudessa.

Tervetuloa mukaan seurakuntamme lähettävään toimintaan!