Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä.
Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.
Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

Talvi ja kevät 2020

Tervetuloa talven ja kevään 2020 toimintakauteen!

Lähetyksen toimintakauden merkittävimmät tapahtumat ovat:

* Ti 25.2. klo 11.00-13.00 Laskiaistiistain hernekeittolounas  Suurkiitos kaikille talkoolaisille ja osallistuneille!

* Su 26.4. Naisia toivon lähteellä-työn valtakunnallinen konferenssi - PERUTTU korona-viruksen takia Äänekosken seurakuntatalolla ja kirkossa. Mirja Montonen ja NTL-työn maailmanlaajuinen koordinaattori Peggy Banks.

Omat kyydit, mutta koordinoidaan niitä Alpon kautta.

* Ti 5.5. Koko perheen muotinäytösilta - Siirtyy syksylle korona-viruksen takia lähetysasujen, makoisan iltapalan ja standup-komedian merkeissä.

Mikko Vaismaa, Alpo Syvänen sekä lapset ja nuoret

Lähetysiltoja vietämme seuraavan suunnitelman mukaisesti:

To 30.1. klo 18.00 Pikkusalissa

To 13.2. klo 18.00 Pikkusalissa

To 12.3. klo 18.00 Pikkusalissa

To 23.4. klo 18.00 Pikkusalissa - PERUTTU korona-viruksen takia

Hannat, Saarat ja Liisat-piiri talvella ja keväällä 2020 -

Hannat, Saarat ja Liisat-piirin loppukevään kokoontumiset peruttu korona-viruksen takia. Tervetuloa mukaan syksyn toimintaan!

Hannat, Saarat ja Liisat- raamattu-, rukous- ja lähetyspiiri kokoontuu Pikkusalissa joka toinen torstai klo 12.00-13.30.

Talven ja kevään kokoontumisten päivämäärät ovat:

9.1., 23.1., 6.2., 20.2., 5.3., 19.3., 2.4., 16.4. (Takataskulla), 30.4. ja 14.5.

Vanhat uutiset

Kuivuudessa kasvaa toivo - Laura Malmivaaran valokuvanäyttely ja Mikko Pyhtilän vierailu

Sunnuntaina 20.10. klo 13.00 Vietämme Laura Malmivaaran valokuvanäyttelyn avajaisia Wiitakeskuksen aulassa. Laura Malmivaara ja lähetystyöntekijä Mikko Pyhtilä tavattavissa. Näyttely on avoinna maanantaiaamuun 4.11. saakka ja se on nähtävissä Wiitakeskuksen aukioloaikoina.

Sunnuntaina 20.10. klo 15.00 Rauhanmessu kirkossa. Saarna: Mikko Pyhtilä

Sunnuntaina 20.10. klo 17.00 Vuoden Luontokuvatapahtumassa Areenalla mm. Laura Malmivaara ja Mikko Pyhtilä (Tapahtuman järjestää Pohjoisen Keski-Suomen Luonnonvalokuvaajat ry. ja siihen myydään pääsylippuja.)

Tasauskeräys 2019

11.-12.10. kerätään perinteinen Tasauskeräys keskustan alueella. Keräyslippailla ja vihreillä keräysliiveillä varustettuja talkoolaisia näkyy liikkeiden auloissa ja edustoilla kahden päivän aikana. Tänä vuonna keräyksen teemana on: Toivoa ilmassa.

Joulutori 2019

Lähetyksellä on Joulutorilla myyntipöytä 13.-15.12. Vapaaehtoisia myyntipöydän valvojia ja myytävän tavaran lahjoittajia tarvitaan. Suurkiitos kaikille ahkerille ja lämminsydämisille vapaaehtoisillemme!

Kauneimmat joululaulut 2019

Kauneimpia joululauluja laulamme Viitasaaren kirkossa sunnuntaina 8.12. klo 18.00.

Päivitämme muiden joululaulutilaisuuksien ajankohdat syksyn mittaan.

Menneitä uutisaiheita:

Talven ja kevään lähetystilaisuudet ovat hiljalleen jäämässä historiaan ja katseemme kääntyy kohti kesän ja syksyn suunnitelmia.

Kummilapsityön esiinnostaminen on yksi tämän vuoden isoista tavoitteistamme. Näissä merkeissä pohdimme erityisesti SLS:n kummilapsityöstä kertomista pitkin kesän ja syksyn tapahtumia. Olisitko sinä, tai ystäväpiirisi, tai kenties yhdistyksenne tai yrityksenne halukas ottamaan kummilapsiryhmän tuettavaksenne? Jo pienellä panostuksella iso joukko lapsia saa tukea esimerkiksi koulunkäyntiinsä tai terveydentilansa kohenemiseen.

Lähetyksen ja nuorisotyön toteuttama Rauhan-polku avautuu Kirkkopolulla Helatorstaina 30.5. Rauhaisia ja mieterikkaita polkuhetkiä toivotamme polkua kiertäville.

Lauantaina 18.5. teemme retken Suomen Lähetysseuran vuosijuhlille Jyväskylään. Tervetuloa osallistumaan monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ohjelmaan!

SLS:n nuorten musiikkiryhmä, CUMINA, konsertoi seurakuntatalolla torstaina 6.6. klo 18.00. CUMINA koostuu n. 20:stä 15-18-vuotiaasta nuoresta ja luvassa on mm. afrikkalaisia ja Pekka Simojoen säveltämiä lähetysaiheisia lauluja. Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana!

Perinteisiä Kymönkosken lähetysjuhlia vietämme torstaina 25.7. klo 18.00 Pasasen Ilmarin kotona. Sydämellisesti tervetuloa mukaan vaikka vähän kauempaakin!

Syyskausi käynnistyy sunnuntaina 18.8. lähetyksen nuotioillalla Heikkisen Irman kotona, Niinilahdella.

Lähetyksen syyskauden päätös toteutuu Joulutorin myyntipöydän organisoinnilla. Kiitos jo etukäteen lahjoittajille, ideoijille ja toteuttajille!

On tullut aika kiittää menneestä vuodesta ja sen aikana koetuista yhteisistä hetkistä! Kiitos myös hiljaisesta puurtamisestasi niin lähetyksen, seurakunnan kuin läheistesi hyväksi. Kiitos!

Vuoden 2019 toiminta käynnistyy lähetyksen osalta siten, että torstaina 17.1. klo 12.00 Pikkusalissa kokoontuu vuoden ensimmäinen Hannat, Saarat ja Liisat-piiri. Vuoden ensimmäinen lähetysilta pidetään torstaina 24.1. klo 18.00 ja samoin Pikkusalissa. Näistä ja kaikesta muusta lähetyksen toiminnastamme löydät lisätietoa tutustumalla lähetyksen talven ja kevään 2019 esitteeseen.

Tervetuloa lähettävään toimintaan!