Ristipistoja

 

Ristipistoja

 

Partiovasemmalla

Etäpartio @Zoom. Bitti-partioleiri Minecraftissa. Kisoja Kahoot!:lla. Iltanuotio @Discord. Kevään bongausta WhatsApp:lla. Uuden edessä partion olennaisin ydin, yhdessä tekeminen, ongelmien ratkaiseminen ja uuden oppiminen, on oikeastaan vain kirkastunut. Partiolaisena saa olla ylpeä monipuolisesta harrastuksesta, joka taipuu moneen, haastaa ja innostaa.

Keväällä Viitasaarella piti järjestää suuret partiotaitokilpailut sudenpentu- ja seikkailijaikäisille. Valitettavasti kilpailut jouduttiin perumaan, kuten myös suunniteltu kesäleiri yhdessä lähilippukuntien kanssa. Nämä ovat korvautuneet ikäkausiryhmien omilla retkillä, sekä tulevan viikonlopun kaupunkimysteeriradalla, joka on avoin kaikille.

Partiolaiset ovat tunnuksensa mukaisesti aina valmiina. Viitasaarellakin partiolaiset ovat suorittaneet etänä KotiKolona -merkkiä, jonka sisällöissä näkyi toisista ja ympäristöstä välittäminen ja vastuun kantaminen. Suorituksiin kuului mm. läheisten ilahduttaminen kortilla ja/tai puhelulla, roskien kerääminen metsästä sekä hyvän työn tekeminen naapurille tai sukulaiselle.

Meillä kasvaa vastuullisia, osaavia ja aktiivisia (kaiken ikäisiä) partiolaisia! Mukaan mahtuu!

Jutta Hiltunen
Lippukunnanjohtaja, 
Viitasaaren Partiolaiset ry

 

Aiemmin julkaistut ristipistokirjoitukset