Sauna ja takkatupa - ihana rentoutumiseen

Lummeniemen uudempi sauna ja saunan takkatupa on remontoituna kuin uusi sisäpuolisilta osiltaan! Voit vuokrata sen illaksi tai koko päiväksi esimerkiksi oman porukan rentoutumiseen, pienen palaverin tai kokouksen paikaksi tai pienten perhejuhlienkin pitämiseen. Takkatuvan voi vuokrata ilman saunaa tai saunan kanssa.

Sisätakkahuoneen lisäksi on takka myös ulkoterassilla, joka on muutenkin mukava paikka istuskeluun. Se on käytettävissä saunan yhteydessä.

Saunomaan mahtuu 15-20 henkilöä kerrallaan.

Järveen pääsee saunasta kesällä ja talvella.

Takkatuvassa on pieni keittiönurkkaus, jossa kahvin ja teeveden keittäminen onnistuu. Mikrolla voi lämmittää tarjottavia ja jääkaapissa sopii säilyttelemään maltillisen määrän viileänä tarjottavia. Paikalla olevia kertakäyttöastioita saa käyttää.

Varaukset hoidetaan seurakuntatoimistosta. Soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan kalenterista, onko toivomasi ajankohta vapaa. Varoituksen sana: Lumme on niin suosittu paikka kesäisin, että käytännössä kesä-heinäkuu ja elokuun alkupuoli ovat tavallisesti täyteen varattuja kaikkien tilojen osalta jo kauan etukäteen. Kun Lummeniemessä on leiri menossa, on sauna takkahuoneensa kanssa vain leiriläisten käytössä.

Tervetuloa!

Yhteydenotot:
Seurakuntatoimisto ma, ke, to klo 9-13 p. 014 3334 920,
sp: viitasaaren.seurakunta(at)evl.fi

Hinnat:
Sauna + takkatupa 4 tuntia: 90 euroa
Sauna + takkatupa koko päivä: 150 euroa
Takkatupa 4 tuntia: 60 euroa
Takkatupa koko päivä: 110 euroa
Hintoihin sisältyy paikan siivous.

Klikkaa alta kuvat isommiksi. Seuraava kuvaa vaihtuu klikkaamalla kuvaa uudelleen, oikeasta laidasta.

 

Avantouinti

Vuorot tiistaisin: 
- klo 15–17 naiset 
- klo 17–19 miehet
- klo 19–21 naiset 

Huom! Avantouintia ei ole viikoilla 8 ja 9 (vuosi 2023).

Maksut: 4 €/kerta ja kausimaksu 80 €.