Historiakirjat

Kirkkoherranvirastosta voit ostaa seuraavia Viitasaaren historiasta kertovia kirjoja:

• "Viitasaaren historia, Savutuvista tietoyhteiskuntaan" (Ari T. Manninen, Petteri Mäkelä, Vesa Holm), ilmestynyt 2008, KESÄTARJOUS 30 euroa (normaalihinta 40 euroa).
  • "Vanhan Viitasaaren historia", (Erkki Markkanen), ilmestynyt 1983, hinta 25 euroa.
  • Molemmat kirjat yhteishintaan KESÄTARJOUKSENA 50 euroa (normaalitarjoushinta 60 euroa, hinta erikseen ostettuna 65 euroa ).

Mikäli et pääse hakemaan kirjoja paikanpäältä, voit tilata kirjat myös kotiisi:

Suruadressit

Kirkkoherranvirastossa on myynnissä suruadresseja Viitasaaren kirkon ulko- tai sisäkuvalla. Adresseissa on useita eri muistolausevaihtoehtoja, myös tekstitön vaihtoehto. Adressien hinta on 10 euroa, tuotto Viitasaaren seurakunnan diakoniatyön hyväksi.

Viitasaaren historiateokset ovat tuhteja tietopaketteja.
Kaksi adressia. Toisessa kannessa kirkon ulkokuva ja toisessa kirkon alttaritaulu.
Viitasaaren seurakunnan diakoniatyön adresseissa on kaksi kansivaihtoehtoa.