nuoria ruohikolla

Nuorille

Takataskun nuortenillat ja avoimet ovet peruttu korona-viruksen takia toukokuun loppuun saakka. Mutta lisään tänne verkkonuorteniltojen ajankohdat lähipäivien aikana!

Voit myös ottaa yhteyttä nuorisotyönohjaaja Alpo Syväseen (p. 050-588 49 07 / alpo.syvanen@evl.fi / Whatsapp / Discord / Telegram) jos haluat juttukaveria mistä tahansa asiasta!

Viitasaaren seurakunnan nuortentoiminta kutsuu mukaan monenlaiseen:

Takataskun avoimet ovet: Keskiviikkoisin klo 15.30-18.00 ja perjantaisin klo 16.00-21.00 sekä Nuortenilta perjantaisin klo 19.00

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 19.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 21 saakka.

Nuorten sählykerho

Yläkoulu-, lukio ja POKE:laisten sählykerhon jatko on vielä epävarmaa nykyisen vähäisen kävijämäärän takia. Tällä tietoa se on tauolla 21.1. lähtien. Tästä saamme lisätietoa kevään mittaan. Alakouluikäisten sählykerhot jatkuvat normaalisti ja niistä löytyy lisätietoa tuolta: https://www.viitasaarenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/kouluikaiset/kerhot

Isostoiminta

Kevät:

Kevään I ja II vuosikurssien yhteinen isosleiri Lummeniemessä 20.-22.3. Ilmoittautumislinkki aukeaa tähän talven mittaan.

Syksy:

* Isosinfo Takataskulla tiistaina 1.9.2020 klo 15.15 - 16.00. Infosta saat tarkemmat tiedot isostoiminnasta.

* Tämän linkin kautta voit ilmoittautua mukaan isostoimintaan - Linkki on nyt suljettu, mutta se aukeaa uudelleen maanantaina 15.6.2020.

Ja täältä löydät uusien aloittavien isosten infokirjeen

* Syksyn Isoisleiri 2020: 23.-25.10.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleiri alkaa perjantai-iltana klo 18.00 ja päätty sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Ilmoittautumiset tämän 1.9. aukeavan linkin kautta.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliina (ei makuupussia!), * Raamattu, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Tule Takiksella tai diakoniatoimistolla vetämään meitä työntekijöitä hihasta ja ideoidaan yhdessä mitä kaikkea voisimme avustajatoiminnan kautta tehdä. :)

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Pääsiäisyön messua pyrimme väkertämään lauantaille 11.4. klo 22.00. Haluaisitko tulla mukaan soittamaan ja/tai laulamaan ja tekemään yhdessä upean tunnelmallisen iltajumiksen? Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

Nuorten leirit Lummeniemessä

* Kevään 2020 isosleiri: 20.-22.3.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen.

* Syysleiri 2020: Syysleirin ajankohtaa emme vielä ole sopineet. Lisätietoja kevään aikana.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

* Syksyn 2020 Isoisleiri:  23.-25.10.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen.

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:
* Lauantaina 25.1. Retki Sydängospel-tapahtumaan Laukaaseen. Ohjelmassa mm. Juhani Tikkanen, Miriam sekä Park 7. Kyyti 10€, liput ilmaiset.

* Perjantaina 21.2. klo 18.00 Sami Aspin ja taustayhtyeen konsertti kirkossa. Mukana myös Pekka Simojoki. Käsiohjelma 10€.

* Tiistaina 5.5. klo 18.00 Mukava ilta seurakuntatalolla. Luvassa mm. leikkimielinen muotinäytös, salaatti-iltapala ja Mikko Vaismaan standupshow. Liput 10€ ja tuotto lähetykselle.

* Torstaina 22.10. klo 18.00 NNS-yhtyeen konsertti Viitasaari Areenalla. Iltaan kutsutaan kaikkia, mutta aivan erityisesti vuonna 2021 riparille tulevia. Ripariväki saa tilaisuudesta ensimmäisen riparileimansa. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 13.-15.11.2020 Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen) 105€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 85€. Festareiden ohjelma löytyy tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)