nuoria ruohikolla

Nuorille

Takatasku ja nuorisotyö

Takataskulla on avoimet ovet keskiviikkoisin klo 16.00-18.00 ja perjantaisin klo 16.00-21.00.

Voit tulla Takikselle touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, tekemään läksyjä, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, napostelemaan omia tai Takataskulla tarjolla olevia eväitä ja tietty, jos haluat kokeilla Takataskun monipuolista lautapelivalikoimaa, niin eiköhän sieltä löydy jokin mukava peli sinullekin pelattavaksi lautapelikerhonkin merkeissä.

Nuortenilta on Takataskun perjantai-illan ohjelmallinen osio ja se katkaisee hetkeksi avoimien ovien illan. Aloittelemme n. klo 19.00 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme hetken elämän isojen kysymysten äärellä. Nuorteniltaosuuden päätyttyä avoimien ovien ilta jatkuu normaalisti n. klo 21 saakka.

Isostoiminta

Syksy 2020:

* Isosinfo Takataskulla - Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin kesällä.

* Syksyn Isoisleiri 2020: 23.-25.10.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleiri alkaa perjantai-iltana klo 18.00 ja päätty sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Ilmoittautumiset tämän 1.9. aukeavan linkin kautta.

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliina (ei makuupussia!), * Raamattu, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Avustajatoiminta

Avustajatoiminta on seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyön yhteinen toimintamuoto ja tavallaan myös pienimuotoinen koulutus. Avustajatoiminnan kautta pääset tutustumaan monenlaisiin tapoihin toimia erilaisten ihmisryhmien parissa.

Tule Takiksella tai diakoniatoimistolla vetämään meitä työntekijöitä hihasta ja ideoidaan yhdessä mitä kaikkea voisimme avustajatoiminnan kautta tehdä. :)

Bänditoiminta ja esim. messujen musajutut

Pääsiäisyön messua pyrimme väkertämään lauantaille 11.4. klo 22.00. Haluaisitko tulla mukaan soittamaan ja/tai laulamaan ja tekemään yhdessä upean tunnelmallisen iltajumiksen? Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

Nuorten leirit Lummeniemessä

Varustelista kaikille leireille: * Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!), * Raamatun, * Muistiinpanovälineet, * Ulkoiluvarusteet, * Peseytymisvälineet, * Vaihtovaatetta, * Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

* Syksyn 2020 Isosleiri:  23.-25.10.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen.

Nuorten retket ja tapahtumat

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla:

* Torstaina 22.10. klo 18.00 NNS-yhtyeen konsertti Viitasaari Areenalla. Iltaan kutsutaan kaikkia, mutta aivan erityisesti vuonna 2021 riparille tulevia. Ripariväki saa tilaisuudesta ensimmäisen riparileimansa. Vapaa pääsy.

* Koronapandemian takia Maata Näkyvissä-festarit päätettiin siirtää vuoden 2021 syksyyn. Lisätietoa tapahtumasta ja siihen liittyvistä suunnitelmista löytyy tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

* Nuorten pikkujoulujuhla Takataskulla tai Lummeniemessä  lauantaina 19.12. klo 18.00 ja illassa vierailee entuudestaan monelle viitasaarelaiselle tuttu FRESH-yhtye. Lämpimästi tervetuloa leppoisaan iltaan!

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme. :)