Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaankin yhdessä sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

Perhekerhot kokoontuvat kaudella 2021-2022 vain Pikkutaskun kerhohuoneella seurakuntatalolla!

Saamme näin tilojen tuuletukset ja siivoukset paremmin tehtyä ja samoja leluja käyttävät vain perhekerhon lapset!

AAMUPÄIVÄT keskiviikkoisin klo 9–11.30

ke 1.9.          Perhekerho                        Syysaskartelua

ke 22.9.        Perhekerho                        Lorukortit

ke 6.10.        Perhekerho                        Muskarihetki

ke 20.10.      Syysretki Lummeniemeen klo 9.30-12

ke 3.11.        Perhekerho                        Isänpäiväaskartelua

ke 10.11.      Perhekerho                        Muskarihetki

ke 24.11.      Adventtihartaus kappelilla klo 10

ke. 1.12.       Perhekerho

ke 15.12.      Perhekerho                        Jouluaskartelua

(Joulupuuroa perhekerholaisille

srk-talon yläkerta)

Seurakunnan perhekerhot kokoontuvat tänä syksynä VAIN

Pikkutaskun kerhohuoneella seurakuntatalolla (srk-talon alakerta) Pappilantie 6. Klo 9–11.30.

Tuloaika on liukuva. Tulette, miten teidän perheenne aamu nyt käynnistyykään! Yhteinen ohjelmaosuus alkaa klo 10.

Perhekerhoa ohjaa lastenohjaaja Sari Toikkanen.

Saattaapa olla välillä mukana myös muitakin vierailijoita!

Tarjolla on pientä aamupalaa, kahvia, hedelmiä ym. Takataskun puolella

Pikkutaskun perhekerho osallistuu seurakunnan yhteisiin aamupaloihin seurakuntatalon yläkerrassa silloin kun ne siellä ovat.

Ohjelmassa on monipuolista ohjelmaa: musiikkia, askartelua, leikkiä, jumppaa…

Aikaa on myös jutella muiden vanhempien kanssa sekä jakaa kokemuksia lapsiperheen arjesta ja lapset saavat vapaasti leikkiä yhdessä ja tutustua toisiinsa.

Meitä on koolla mukava joukko: tule rohkeasti mukaan!

Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua!

ILTAPERHEKERHOT KLO 16–18.30 (ke tai pe)

ke 18.8.         Syysavaus Lummeniemessä: Nukketeatteri

ke 15.9.         Liikuntailta srk-talo

ke 27.10.       Askarteluilta srk-talo

pe 17.11.       Lasten oikeuksien juhlat srk-talo

pe 10.12.       Joulumielellä Lummeniemessä

Iltaperhekerhossa aloitamme yhteisellä ruokailulla klo 16–17.30 Erilaista touhuilua yhdessä ja iltahartaus klo 18.

Perhekerhpn syksy, kirja avoinna syksyn lehtien päällä