Takatasku

Nuorten tila, nuorisotila

Pappilantie 6, 44500 Viitasaari

Viitasaaren seurakunnan nuorisotila Takatasku

Nuorten ja kouluikäisten tila, jossa sijaitsee myös seurakunnan soittokämppä.

Takataskun nuorten ja kouluikäisten viikkotoimintaan kuuluu syksyllä 2019 seuraavaa:

Ma 2 kpl kokkikerhoja

Ti

Ke Nuorten avoimet ovet

To

Pe Avoimet ovet ja nuortenilta

Näiden lisäksi tilassa järjestetään mm. kokouksia ja pienimuotoisia perhejuhlia.

Takataskun tilat sisältävät pienen keittiön, kolme isompaa oleskelutilaa, joista kaksi voidaan yhdistää, nuorten soittokämpän ja entisen nuorisotoimiston huoneen. Lisäksi tilassa on yhteensä kolme wc:tä.

Takataskulla on biljardipöytä, pingispöytä ja pöytäjalkapallopeli.

Varaamiset hoidetaan joko kirkkoherranvirastosta tai soittamalla/viestittämällä nuorisotyönohjaajille.

Takatasku sijaitsee seurakuntatalon takapihalla.
Kun saavut takapihallle, niin näen srk-talon alakerrassa sijaitsevan Pikkutaskun oven oikeanpuoleisimpana ovena.
Pikkutaskun oven vieressä on vasemmalle katsoessa neljä autotallinovea. Autotallinovien jälkeen on talon nurkka ja nurkan takaa löytyy Takataskun ovi.

Pihalla on parkkitillaa noin kymmenelle autolle.

Pappilantie 6, 44500 Viitasaari

Eväsreppu

Eväsrepussa tarjolla aamupala mukavassa seurassa ja jaossa kauppojen lahjoittamaa leipää, lihaa pakasteena ja mitä milloinkin saamme, myös koulun ylijäämäruokaa kotiin vietäväksi. Jaossa myös EU ruokaa. Samaan aikaan auki myös ilmaiskirpputori

Pappilantie 6, 44500 Viitasaari