Takatasku

Nuorten tila, nuorisotila

Pappilantie 6 , 44500 Viitasaari

Viitasaaren seurakunnan nuorisotila Takatasku

Nuorten ja kouluikäisten tila, jossa sijaitsee myös seurakunnan soittokämppä.

Takataskulla pidetään mm. kokkikerhoja, nuorten avoimia ovia (yleensä ke ja pe) ja nuorteniltoja (tavallisimmin pe).
Näiden lisäksi tilassa järjestetään mm. kokouksia ja pienimuotoisia perhejuhlia.

Takataskun tilat sisältävät pienen keittiön, kolme isompaa oleskelutilaa, joista kaksi voidaan yhdistää, nuorten soittokämpän ja entisen nuorisotoimiston huoneen. Lisäksi tilassa on yhteensä kolme wc:tä.

Takataskulla on biljardipöytä, pingispöytä ja pöytäjalkapallopeli sekä runsaasti erilaisia lautapelejä.

Varaamiset hoidetaan joko kirkkoherranvirastosta tai soittamalla/viestittämällä nuorisotyönohjaajille.

Takatasku sijaitsee seurakuntatalon alakerrassa, jonne on kulku takapihalta.
Kun saavut takapihallle, niin näen srk-talon alakerrassa sijaitsevan Pikkutaskun oven oikeanpuoleisimpana ovena.
Pikkutaskun oven vieressä on vasemmalle katsoessa neljä autotallinovea. Autotallinovien jälkeen on talon nurkka ja nurkan takaa löytyy Takataskun ovi.

Pihalla on parkkitilaa noin kymmenelle autolle.

Pappilantie 6, 44500 Viitasaari

Nuortenilta ja avoimet ovet Takataskulla

Takataskun avoimet ovet ja nuortenilta ovat mukavan leppoisia hetkiä kokoontua uusien ja vanhojen kavereiden kanssa.

Pappilantie 6, 44500 Viitasaari

Nuortenilta ja avoimet ovet Takataskulla